Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op Reisdoc.nl (onderdeel van KvK 65497562). Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met de disclaimer.

Er wordt altijd veel aandacht besteed aan het samenstellen van de informatie die te vinden is op deze website. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. De informatie op deze website kan op elk moment gewijzigd worden door de auteur. Aan de inhoud van Reisdoc.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Reisdoc.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn door het gebruik van Reisdoc.nl. Tevens is Reisdoc.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waar naar verwezen wordt.

Gesponsorde producten, reizen en diensten

Op Reisdoc.nl verschijnen artikelen waarin ik producten, reizen en diensten noem. Vaak zijn dit dingen die ik zelf heb betaald of heb gevonden, maar het komt weleens voor dat bedrijven en organisaties mij producten toesturen in de hoop dat Reisdoc.nl hierover zal schrijven. Ook worden er regelmatig reizen of andere diensten aangeboden.

Ondanks dat ik deze producten niet zelf heb aangeschaft of deze reizen niet zelf heb betaald, ben ik altijd zo eerlijk mogelijk over wat ik ervan vind. Het moet bij het credo ‘waar voor je reisgeld’ passen. Als iets niet bevalt, dan wordt het Ć¼berhaupt niet geplaatst of je leest er mijn eerlijke mening over.

Wanneer een artikel een product, dienst of reis bevat die ik niet zelf heb betaald of die is ontstaan door middel van een betaalde samenwerking, dan zal dit duidelijk worden vermeld in het artikel.

Advertorials

Op Reisdoc.nl verschijnen ook wel eens artikelen van derden. Deze worden doorgaans advertorials genoemd en zijn soms berichten die door derden zijn geschreven of deels door mij. Dit zijn ook artikelen waar ik een vergoeding voor kan ontvangen. Aan Reisdoc.nl wordt veel tijd en geld besteed en door advertorials kan dit onder andere worden bekostigd. Er zullen nooit advertorials geplaatst worden over producten en/of bedrijven waar ik niet achtersta.

Affiliates

Reisdoc.nl werkt samen met affiliatenetwerken als Tradetracker, Tradedoubler, Awin en Daisycon, en met de partnerprogramma’s van Bol.com en Booking.com. Het is dus mogelijk dat Reisdoc.nl een commissie ontvangt over aankopen die op internetsites gedaan worden, bereikt via links vanaf deze website. Goed om te weten: jij als lezer betaalt hier nooit extra voor.

Reisdoc.nl heeft het recht deze disclaimer te veranderenĀ zonder dit vooraf te melden. Veranderingen zullen direct zichtbaar zijn op deze pagina.