Over Reisdoc.nl

Inhoudsopgave

Over Reisdoc.nl

Reisdoc.nl bestaat sinds 2011 en is een reisblog voor elke travel liefhebber die graag zoveel mogelijk waar voor zijn/haar reisgeld wil hebben: wekelijks vind je hier nieuwe tips om alles uit je volgende trip te halen, zonder dat je daarbij de hoofdprijs hoeft te betalen.

Reisdoc…?

…staat voor ‘Reisdocument‘. Oftewel: jouw complete bron voor reistips en -tricks!

Je zit hier goed als je op zoek bent naar:

info over diverse bestemmingen in binnen- en buitenland
heel veel handige reistips
manieren om geld te besparen op reis


Over de oprichter

Wat te doen op Curacao

Reisdoc.nl is in 2011 opgericht door Chantal Schram. Voornamelijk omdat ze haar twee grootste passies – schrijven en reizen – wilde combineren. Het feit dat ze na haar studie heel lang geen baan kon vinden en ze gewoon iets te doen wilde hebben, laten we voor het gemak maar even achterwege. Ze is 33 jaar, woonachtig in het Gooi en afgestudeerd als journalist en antropoloog. Na flink wat jaren in loondienst, is ze sinds de zomer van 2017 gaan ondernemen. De belangrijkste reden: zo kan ze nóg vaker op reis en zich ook net even wat meer kan focussen op Reisdoc.nl (en haar andere bedrijf, Snappr). Haar geld gaat – afgezien van de vaste lasten en nodige ‘uit eten’-drang – vooral richting de spaarrekening. Voornaamste doel: zo snel mogelijk weer op reis!

Lees meer over Chantal ⇒


Over de andere bloggers

Sinds de zomer van 2020 bestaat het team achter Reisdoc.nl uit meer dan alleen Chantal. De bloggers van Reisdoc.nl zijn net zo reislustig én doen ook niets liever dan hun beste reistips delen.

Lees meer over de bloggers ⇒


Contact

Wil je graag met ons in contact komen? Kijk dan op deze pagina.

Wil je automatisch op de hoogte worden gehouden van de nieuwste artikelen of onze reizen? Volg ons op Facebook, Instagram of Pinterest! Of schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan krijg je elke maand automatisch nieuwe bespaartips in je inbox!


Samenwerken

Benieuwd naar de samenwerkingsmogelijkheden? Klik dan hier.