Samenwerken

Over Reisdoc.nl

Reisdoc.nl is een Nederlands reisblog van Chantal Schram en opgericht in augustus 2011. Op Reisdoc.nl vind je praktische reistips en -inspiratie waarbij een goede prijs/kwaliteitverhouding voorop staat. Denk aan een tof maar betaalbaar boetiekhotel, een activiteit die misschien wat meer kost maar onvergetelijk is, en manieren om geld te besparen zonder dat het afdoet aan de ervaring.

Reisdoc.nl trekt ruim 62.000 unieke bezoekers per maand: dit zijn voornamelijk vrouwelijke reisliefhebbers tussen de 25 en 35 jaar. Ze zijn hoger opgeleid en hebben een goede baan. Ze hebben budget om uit te geven en gaan meerdere keren per jaar (kort) op vakantie. Wel zijn ze zich heel bewust van hun uitgaven en willen ze niet per se de hoofdprijs betalen als het niet nodig is.

Wekelijks worden er nieuwe artikelen gepubliceerd. Elke post wordt ook via diverse social mediakanalen gedeeld.

Lees meer over Reisdoc.nl >>


Samenwerkingsmogelijkheden

We werken regelmatig en graag samen met externe partijen, mits ze goed bij de doelgroep van Reisdoc.nl passen. Onze USP is dat veel van onze artikelen hoog scoren in Google en deze vaak nog jaren na publicatie lezers blijven trekken.

We staan onder meer open voor:

Persreizen

We ervaren graag uw bestemming of reisorganisatie om hier vervolgens eerlijke en uitgebreide artikelen over te schrijven, en deze te delen via onze social media kanalen. Enkele voorbeelden van posts die gepubliceerd zijn n.a.v. eerdere persreizen:


Gesponsorde artikelen (advertorials)

Mits de content past bij de doelgroep en focus van Reisdoc.nl, is het mogelijk om een betaalde advertorial te plaatsen. Goed om hierbij in het achterhoofd te houden:

 • We schrijven alle teksten zelf op basis van de door de partner aangeleverde input
 • Artikelen en social media posts die uit een advertorial voortkomen, zullen als zodanig worden aangemerkt. We zijn hiertoe verplicht en uitzonderingen hierop zijn helaas dus ook niet mogelijk. Dit doen we op de volgende manier:
 • samenwerking
 • We plaatsen geen gratis gastblogs of gratis linkjes
 • We doen niet aan linkruil en/of bloguitwisseling
 • Lees ook onze disclaimer

Gastblogs

Mits de content past bij de doelgroep en focus van Reisdoc.nl, is het mogelijk om een betaalde gastblog te plaatsen. Goed om hierbij in het achterhoofd te houden:

 • Tekst en beeldmateriaal voor de blog wordt aangeleverd door klant, maar geredigeerd door ons, zodat de content zo goed mogelijk aansluit bij de tone of voice en doelgroep van Reisdoc.nl
 • Artikelen en social media posts die uit een gastblog voortkomen, zullen als zodanig worden aangemerkt. We zijn hiertoe verplicht en uitzonderingen hierop zijn helaas dus ook niet mogelijk. Dit doen we op de volgende manier:
 • samenwerking
 • We plaatsen geen gratis gastblogs of gratis linkjes
 • We doen niet aan linkruil en/of bloguitwisseling
 • Lees ook onze disclaimer

Reviews

We testen regelmatig accommodaties en reisproducten die passen bij de focus en doelgroep van Reisdoc.nl. Voorbeelden van eerdere reviews:


Eerdere samenwerkingen

We hebben sinds 2011 al met tientallen bestemmingen, reisorganisaties, luchtvaartmaatschappijen en andere bedrijven samengewerkt. Hieronder een kleine selectie:


Mediakit & Google Analytics

Bekijk hier onze mediakit voor meer informatie over onze doelgroep, ons bereik en een printscreen van Google Analytics.


Tarieven

Benieuwd naar onze tarieven? We sturen je graag een overzicht van de mogelijkheden en bijbehorende prijslijst. Vraag deze aan via info@reisdoc.nl.


Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden, neem contact op via info@reisdoc.nl.


IN ENGLISH

Want to collaborate with Reisdoc.nl? See this page for more information.