Samenwerken

OVER REISDOC.NL

Reisdoc.nl is een Nederlands reisblog van Chantal Schram en bestaat sinds augustus 2011. Reisdoc.nl schrijft uitsluitend over de plekken in de wereld die waar voor je reisgeld bieden: bestemmingen, accommodaties en andere tips met kwaliteit voor de juiste prijs.

Reisdoc.nl trekt ruim 35.000 unieke bezoekers per maand: dit zijn voornamelijk vrouwelijke reisliefhebbers tussen de 20 en 35 jaar. Deze vrouwen (maar ook mannen) zijn inmiddels afgestudeerd, zijn begonnen aan hun eerste of tweede baan en hebben na jaren goedkoop op reis te zijn gegaan, nu meer budget om uit te geven. Ook willen ze wat meer luxe en comfort. Wel zijn ze zich nog steeds bewust van hun uitgaven en willen ze – als het even kan – niet de hoofdprijs betalen: ze willen waar voor hun reisgeld.

Wekelijks worden er meerdere nieuwe artikelen gepubliceerd. Elke post wordt ook via diverse social mediakanalen gedeeld.

SAMENWERKINGSMOGELIJKHEDEN

Ik werk regelmatig en graag samen met externe partijen, mits ze goed bij de doelgroep van Reisdoc.nl passen. Ik sta onder meer open voor:

PERSREIZEN

Ik ontdek graag uw bestemming en probeer uw reisorganisatie met liefde uit om hier vervolgens eerlijke en uitgebreide artikelen over te schrijven. Voorbeelden van eerdere persreizen:

REVIEWS

Ik test regelmatig accommodaties en reisproducten die passen bij de focus en doelgroep van Reisdoc.nl. Voorbeelden van eerdere reviews:

WINACTIES

Wil je mijn lezers blij maken met een mooie prijs? Dan kan dat! Voorbeelden van eerdere winacties:

ADVERTORIALS/GASTBLOGS

Mits de content past bij de doelgroep en focus van Reisdoc.nl, is het mogelijk om een betaalde advertorial of gastblog te plaatsen. Goed om hierbij in het achterhoofd te houden:

  • Artikelen en social media posts die uit een gastblog of advertorial voortkomen, zullen als zodanig worden aangemerkt. Ik ben hiertoe verplichten uitzonderingen hierop zijn helaas dus ook niet mogelijk. Dit doe ik op de volgende manier:

samenwerking

  • Ik plaats geen gratis gastblogs of gratis linkjes
  • Ik doe niet aan linkruil en/of bloguitwisseling
  • Lees ook mijn disclaimer

EERDERE SAMENWERKINGEN

CONTACT

Voor meer informatie over de mogelijkheden of voor mijn mediakit, neem contact op via info@reisdoc.nl.

Zoek je een freelance blogger of copywriter die voor jouw eigen kanalen content kan maken? Ook dat kan! Zie www.cscontentcreatie.nl.

IN ENGLISH

Want to collaborate with Reisdoc.nl? See this page for more information.