fbpx

5 weetjes over Singapore

20130716-124515.jpg

Ik was nog geen 24 uur in Singapore geweest voordat ik alweer verder vloog naar m’n volgende bestemming. Geen paniek, aan het eind van m’n reis zal ik zeker langer rondlopen in deze prachtige stad! In die paar uurtjes zijn me een aantal ‘vreemde’ dingen al wel opgevallen.

1. Boeren mag je hier gewoon keihard op straat doen. Doodnormaal! Voor mannen dan, ik heb er nog geen vrouw op kunnen betrappen.

2. Het kan vanuit het niets keihard regenen, ook al is het geen regenseizoen. Gelukkig zijn er heel overdekte plekjes waar je kunt schuilen.

3. Door de gemixte samenleving, de westerse gebruiken en de vele wolkenkrabbers, heb je het idee dat je in een wereldstad als New York rondloopt. Niets geen Asian cultuurschok!

4. Ga je kreeft bestellen? Dan is de kans groot dat je a) flink je portemonnee mag trekken (Singapore is DUUR) en b) dat ze je stuk zeedier levend vanuit het aquarium voor de ingang van het restaurant pakken. Het is alsof je een dierenwinkel passeert als je er voorbij loopt!

5. Het vliegveld van Singapore is een hemels paradijs voor reizigers. Verwacht onder andere talloze winkels, lekkere eettentjes, een gym, een gameroom, een bioscoop én een zwembad!

Chantal

Over de auteur

TIP: Download ons gratis ebook

Cover ebook Goedkoop op Vakantie

De 21 beste bespaartips in een gratis ebook

In dit ebook delen we onze favoriete tips om voortaan altijd goedkoper op vakantie te gaan. Vul je gegevens hieronder in en je ontvangt het boek direct in je mailbox! Meer info ⇒


2 Comments

  1. Onderweg naar Nieuw Zeeland mogen wij ons hier op de heen- en terugweg 16 uur vermaken. Even een onderbreking tijdens die lange vlucht. Ik ben benieuwd, lijkt me erg bizarre stad!

    1. Ik ben er pas 1 dag geweest, maar heeft echt een fantastische indruk op me gemaakt. Ga aan het eind van m’n reis nog een paar dagen terug, heb er nog niet genoeg van gezien :) Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 weetjes over Singapore

Door: Chantal Leestijd: 1 min