fbpx
Goedkoopste pakketreizen
Goedkoopste pakketreizen

Zo vind je voortaan automatisch de goedkoopste pakketreizen

Er zijn tegenwoordig behoorlijk wat websites die voor je op zoek gaan naar de beste reisdeals: van de goedkoopste vliegtickets en de beste 'error fares' tot aan de betaalbaarste hotels. Een ding miste er eigenlijk nog: een platform dat alle beschikbare pakketreizen onder de loep neemt. Gelukkig is daar TravelHunter, een website die voor jou op jacht gaat naar de goedkoopste vakanties. Gratis en voor niets!

Er zijn tegenwoordig behoorlijk wat websites die voor je op zoek gaan naar de beste reisdeals: van de goedkoopste vliegtickets en de beste ‘error fares‘ tot aan de betaalbaarste hotels. Een ding miste er eigenlijk nog: een platform dat alle beschikbare pakketreizen onder de loep neemt. Gelukkig is daar TravelHunter, een website die voor jou op jacht gaat naar de goedkoopste vakanties. Gratis en voor niets!

Het concept:

Het concept van TravelHunter werkt eigenlijk heel simpel: via een geautomatiseerd systeem selecteert het platform dagelijks de goedkoopste opties uit het actuele aanbod van Nederlandse touroperators. Denk daarbij aan betrouwbare partijen TUI, Corendon, Sunweb en Kras. TravelHunter laat per bestemming en per categorie de goedkoopste pakketreizen zien.

Goedkoopste pakketreizen

De categorieën:

De website kent een aantal vaste categorieën:

  • Zonvakanties
  • Verre reizen
  • Stedentrips
  • All-inclusive
  • Twee weken
  • Vijf sterren

Ook kun je op schoolvakanties selecteren of gewoon alle aanbiedingen in een keer spotten, zodat je geheid het goedkoopste uit bent. Dat laatste is vooral tof als het je totaal niet uitmaakt waar je heen gaat!

Wil je echter wel in de hand hebben waar je uiteindelijk belandt? Gelukkig kun je dus ook gewoon op je bestemming zoeken. Niet elk land wordt aangeboden, maar een hele hoop wel: van Spanje tot Indonesië en van de Dominicaanse Republiek tot Australië. Het enige wat je hoeft te doen is de bestemming boven in het zoekvakje in te vullen, en voilà: daar zijn je resultaten. Het enige nadeel aan de site is (vooralsnog) dat je niet specifiek op data kunt zoeken (behalve dus de schoolvakanties), dus een beetje flexibiliteit moet je wel hebben.

Ook goed om te weten:

Je betaalt nooit meer dan wanneer je bij de desbetreffende partije zelf zou boeken. De touroperators leveren namelijk zelf het aanbod bij TravelHunter aan en laatstgenoemde krijgt weer een percentage van het uiteindelijke bedrag dat jij betaalt. Zo wordt het een mooie win-win voor iedereen.


Website:
www.travelhunter.nl

Delen?

.

Gratis ebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.