Er zijn tegenwoordig behoorlijk wat websites die voor je op zoek gaan naar de beste reisdeals: van de goedkoopste vliegtickets en de beste ‘error fares‘ tot aan de betaalbaarste hotels. Een ding miste er eigenlijk nog: een platform dat alle beschikbare pakketreizen onder de loep neemt. Gelukkig is daar TravelHunter, een website die voor jou op jacht gaat naar de goedkoopste vakanties. Gratis en voor niets!

Het concept:

Het concept van TravelHunter werkt eigenlijk heel simpel: via een geautomatiseerd systeem selecteert het platform dagelijks de goedkoopste opties uit het actuele aanbod van Nederlandse touroperators. Denk daarbij aan betrouwbare partijen TUI, Corendon en Sunweb. TravelHunter laat per bestemming en per categorie de goedkoopste pakketreizen zien.

Goedkoopste pakketreizen

De categorieƫn:

De website kent een aantal vaste categorieƫn:

  • Zonvakanties
  • Verre reizen
  • Stedentrips
  • All-inclusive
  • Twee weken
  • Vijf sterren

Ook kun je op schoolvakanties selecteren of gewoon alle aanbiedingen in een keer spotten, zodat je geheid het goedkoopste uit bent. Dat laatste is vooral tof als het je totaal niet uitmaakt waar je heen gaat!

Wil je echter wel in de hand hebben waar je uiteindelijk belandt? Gelukkig kun je dus ook gewoon op je bestemming zoeken. Niet elk land wordt aangeboden, maar een hele hoop wel: van Spanje tot Indonesiƫ en van de Dominicaanse Republiek tot Australiƫ. Het enige wat je hoeft te doen is de bestemming boven in het zoekvakje in te vullen, en voilƠ: daar zijn je resultaten. Het enige nadeel aan de site is (vooralsnog) dat je niet specifiek op data kunt zoeken (behalve dus de schoolvakanties), dus een beetje flexibiliteit moet je wel hebben.

Ook goed om te weten:

Je betaalt nooit meer dan wanneer je bij de desbetreffende partije zelf zou boeken. De touroperators leveren namelijk zelf het aanbod bij TravelHunter aan en laatstgenoemde krijgt weer een percentage van het uiteindelijke bedrag dat jij betaalt. Zo wordt het een mooie win-win voor iedereen.


Website:
www.travelhunter.nl

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’