Pak je binnenkort het vliegtuig vanaf Eindhoven Airport en ben je van plan met de auto richting de luchthaven te reizen? Dan moet je ‘m natuurlijk ook ergens kwijt! Met deze tip is goedkoop parkeren bij Eindhoven Airport zo geregeld.

Prijzen vergelijken

Alvast de eerste tip: je hoeft je auto dus niet op de officiĆ«le parking van de luchthaven te parkeren. Er zijn veel meer mogelijkheden in de buurt van het vliegveld om je auto (goedkoper) te stallen. Denk bijvoorbeeld aan een parkeergarage bij Eindhoven Airport, maar ook parkeerplaatsen die ‘gewoon’ buiten zijn. Sommige plekken hebben een vast uurtarief of -dagtarief, op andere plaatsen is de prijs weer afhankelijk van factoren zoals wanneer je boekt (hoe vroeger, hoe goedkoper) je reisperiode an sich (ga je langer, dan krijg je korting) en de periode waarin je reist. In het laagseizoen gelden dan lagere prijzen dan wanneer je hartje zomer je auto wil parkeren. Maar ga dat maar eens vergelijken met elkaar!

Gelukkig hoeft dat allemaal niet handmatig. Via Parkos boek je veilig en gegarandeerd een parkeerplek. Ze beschikken over meer dan 500 parkings in 14 landen, waaronder bij Eindhoven Airport. Alle aanbieders worden persoonlijk door Parkos gecontroleerd: voorafgaand, maar ook daarna vinden er regelmatig inspecties plaats.

Zo werkt het

Het vergelijken werkt heel simpel: je vult je reisdata in en je ziet direct wat er nog beschikbaar is voor welke prijs. Het is heel transparant: je ziet precies om welke aanbieder het gaat. De vanafprijs voor het parkeren bij Eindhoven Airport ligt op slechts ā‚¬3,43 per dag!

In totaal zijn er dertien parkeerterreinen in de buurt van de luchthaven aangesloten bij Parkos. De parkeergarages zelf verschillen ook weer van elkaar. Zo kun je kiezen of je overdekt of buiten wil parkeren, maar ook hoe je wil parkeren:

  • Shuttle parkeren (je parkeert je auto iets verder van de luchthaven parkeert en wordt met een shuttlebusje naar de terminal gebracht. Bij terugkomst staat de bus ook weer op je te wachten)
  • Valet parking (je geeft je autosleutels af bij de luchthaven en bij terugkomst staat deze weer voor je klaar)
  • Parkeren op loopafstand

Tip: de goedkoopste prijzen krijg je geheid wanneer je zo vroeg mogelijk boekt en voor een langere tijd je auto moet stallen. Daarnaast is shuttle parkeren ook vaak de voordeligste optie vergeleken met valet parking en parkeren op loopafstand van de luchthaven.


Website: www.parkos.nl


Credits hoofdfoto: Eindhoven Airport
author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’