Eigenlijk is elk moment van het jaar het perfecte moment om te beginnen aan je eerstvolgende reis. Elke dag, elke week, elke maand. Ieder ogenblik zal je namelijk weer andere, unieke herinneringen brengen. Je leest hier elke maand waarom je juist nú op reis moet; heb je gelijk een goed excuus om last-minute vrij te nemen bij je baas. 

1. De lente begint deze maand weer! En dat moet uiteraard gevierd worden.

2. Het weer wordt vanaf nu alleen maar beter: ideaal voor een tripje in eigen land!

3. Ook deze maand kun je nog prima skiën, de prijzen nu ook stukken lager nu de vakanties voorbij zijn.

4. Op de bestemmingen die je écht winters zijn (lees: k-k-koud) vriest het vanaf nu ook veel minder hard dan in de afgelopen maanden.

5. Ook de temperatuur in minder koude bestemmingen wordt steeds hoger: de hoogste tijd om weer eens een Europese stedentrip te maken.

6. In Amerika en Mexico vinden de legendarische Spring Breaks deze maand weer plaats. Mocht je dus wel van een zuipfestijn houden, dan weet je waar je heen moet!

7. Ga je liever voor een goed feestje in Europa? Zorg dan dat je tijdens het St. Patrick’s Festival in Dublin bent (in 2015 van 14-17 maart)

8. Je hebt deze maand nog veel kans om het noorderlicht te zien. In IJsland, Noorwegen of Finland bijvoorbeeld!

9. De kerstvakantie lijkt al eeuwen geleden en de zomervakantie duurt nog zo lang! Je moet tussendoor echt nog even weg om aan het idee te wennen.

10. De voorjaars-/zomercollectie hangt alweer even in de winkels: shirts zonder mouwen, rokjes, korte broeken… Ja hallo, dat alles moet je toch zo snel mogelijk aan kunnen doen?

Heb jij reisplannen voor deze maand?

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒