Het is begin december en zo goed als winter in Nederland. As we speak vier ik heel hard vakantie in het zonnige Kaapverdiƫ. Zon, zee, strand en heel veel cocktails. Gelukkiger kun je me niet maken in deze tijd van het jaar (maar laten we eerlijk zijn, daar maak je me altijd blij mee) en ik raad het dan ook iedereen aan om precies hetzelfde te doen. Ik geef je 10 redenen waarom je naar de zon wilt in de winter!

1. In Nederland vriest het (bijna) en jij zit te genieten in 25+ graden.Ā Love it.

2. Na een jaar heel hard werken even goed bijkomen.

3. Na een weekje in de zon in de winter begin je het nieuwe jaar helemaal fris en fruitig.

4. Iedereen thuis wordt jaloers op je bruine kleur.

5. Het idee dat iedereen op dat moment heel hard werkt. Behalve jij.

6. Veel zonbestemmingen zijn goed betaalbaar in deze tijd van het jaar (met uitzondering van de kerstvakantie), zoals Kaapverdiƫ!

7. Op wintersport heb je het gevoel dat je iets mĆ³Ć©t doen (skiĆ«n, aprĆØs-skiĆ«n). In de zon dus totaal niet.

8. Cocktails en bier smaken nu eenmaal lekkerder in de zon.

9. Op veel plekken is het geen hoogseizoen en dus ben je niet een van de duizenden andere toeristen.

10. Ga je in deze tijd van het jaar, dan kom je op veel plekken vooral veel oudere stellen (55+) tegen. Geloof mij, dat doet heel veel goeds voor je eigenwaarde in bikini op het strand.

Wat zouden jouw redenen zijn om in deze tijd van het jaar naar de zon te willen?

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’