Samenwerken

OVER REISDOC.NL

Reisdoc.nl is een Nederlands reisblog van Chantal Schram en bestaat sinds augustus 2011. Op Reisdoc.nl vind je praktische reistips en -inspiratie waarbij een goede prijs/kwaliteitverhouding voorop staat. Denk aan een tof maar betaalbaar boetiekhotel, een activiteit die misschien wat meer kost, maar onvergetelijk is, en manieren om geld te besparen zonder dat het afdoet aan de ervaring.

Reisdoc.nl trekt ruim 35.000 unieke bezoekers per maand: dit zijn voornamelijk vrouwelijke reisliefhebbers tussen de 25 en 35 jaar. De bezoekers van Reisdoc.nl zijn voornamelijk vrouw, hoger opgeleid en hebben een goede baan. Ze hebben budget om uit te geven en gaan meerdere keren per jaar (kort) op vakantie. Wel zijn ze zich heel bewust van hun uitgaven en willen ze niet per se de hoofdprijs betalen als het niet nodig is.

Wekelijks worden er meerdere nieuwe artikelen gepubliceerd. Elke post wordt ook via diverse social mediakanalen gedeeld.

SAMENWERKINGSMOGELIJKHEDEN

Ik werk regelmatig en graag samen met externe partijen, mits ze goed bij de doelgroep van Reisdoc.nl passen. Ik sta onder meer open voor:

PERSREIZEN

Ik ontdek graag uw bestemming en probeer uw reisorganisatie met liefde uit om hier vervolgens eerlijke en uitgebreide artikelen over te schrijven. Voorbeelden van eerdere persreizen:

REVIEWS

Ik test regelmatig accommodaties en reisproducten die passen bij de focus en doelgroep van Reisdoc.nl. Voorbeelden van eerdere reviews:

GESPONSORDE ARTIKELEN/GASTBLOGS

Mits de content past bij de doelgroep en focus van Reisdoc.nl, is het mogelijk om een betaalde advertorial of gastblog te plaatsen. Goed om hierbij in het achterhoofd te houden:

  • Ik schrijf alle teksten zelf op basis van de door de partner aangeleverde input
  • Artikelen en social media posts die uit een gastblog of advertorial voortkomen, zullen als zodanig worden aangemerkt. Ik ben hiertoe verplichten uitzonderingen hierop zijn helaas dus ook niet mogelijk. Dit doe ik op de volgende manier:

samenwerking

  • Ik plaats geen gratis gastblogs of gratis linkjes
  • Ik doe niet aan linkruil en/of bloguitwisseling
  • Lees ook mijn disclaimer

EERDERE SAMENWERKINGEN

Ik heb sinds 2011 met tientallen bestemmingen, reisorganisaties, luchtvaartmaatschappijen en andere bedrijven samengewerkt. Hieronder een kleine selectie:

CONTACT

Voor meer informatie over de mogelijkheden of voor mijn mediakit, neem contact op via info@reisdoc.nl.

Postadres:
Reisdoc.nl
t.a.v. Chantal Schram
Brigittenstraat 22
3512 KM Utrecht

IN ENGLISH

Want to collaborate with Reisdoc.nl? See this page for more information.