Als je in de stad woont herken je dit: onderweg met je rolkoffer richting de tram word je gek van het geluid dat je maakt. Om nog maar niet te spreken van alle toeristen die dagelijks voor je huis langslopen met zo’n ding. Gelukkig zijn er ook varianten die wĆ©l stil zijn als je ze achter je aantrekt: de Eastpak Tranverz S bijvoorbeeld, die onlangs nog door de Volkskrant tot meest sound proof koffer werd uitgeroepen. En jij kunt ‘m winnen!Ā 


UPDATE:

De winactie is gesloten! De winnaar (zie hieronder) heeft inmiddels bericht gehad!


Ik kan niet anders zeggen dan dat ‘ie echt heel erg stil is. Om de Eastpak Tranverz S te testen nam ik ‘m mee tijdens een logeerpartij bij een vriendin. Mee op de fiets, in de trein, in de tram en nog een klein stukje lopen richting haar huis. Het is nog net niet dat ik vergat dat ik ‘m bij me had, maar het kwam aardig dicht in de buurt. Dat is alvast pluspunt 1.

Eastpak Tranverz S

Andere pluspunten zijn er ook. Zo heb je heel veel opbergruimte: twee grote (dicht te ritsen) vakken en een kleiner vakje binnenin, en een groot vak voorop om bijvoorbeeld je reisdocumenten te bewaren of je opladers in te stoppen. Of je vuile was, jouw keuze.

De Eastpak Tranverz S is geschikt om bij vrijwel elke luchtvaartmaatschappij als handbagage mee te nemen. Groot voordeel is dat de koffer geen harde buitenkant heeft, waardoor je ‘m – als het dan toch moet – wat platter kan maken door de compressieriemen gewoon wat strakker aan te trekken. Zo blijven ook nog eens al je spullen netjes op hun plek. Wil je juist wat meer meenemen? Kan ook! Doordat de koffer van polyester is gemaakt kun je er net even wat extra spullen in stoppen. De stof is immers flink wat flexibeler dan een harde koffer. En als je de koffer niet gebruikt, kun je ‘m gewoon plat maken. Scheelt weer een hoop ruimte! Je kunt ‘m trouwens op slot doen met een eigen slotje.

Eastpak Tranverz S

Eastpak Tranverz S

Specificaties

  • Afmetingen: 51 x 32,5 x 24 cm
  • Volume: 42 liter
  • Gewicht: 2,5 kilo
  • Materiaal: Polyester
  • Garantie: 30 jaar
  • Aantal kleuren/printen: 31

Hoe kun je ‘m winnen?

En nu het allerleukste gedeelte: ik mag een van jullie blij maken met zo’n koffer! Wat je ervoor moet doen?

Stap 1: Laat in een reactie hieronder weten waar je de koffer mee naartoe zou nemen als je ‘m zou winnen.

Stap 2: Meld je aan voor mijn nieuwsbrief! Vanaf september krijg je dan maandelijks een mail in je inbox met toffe tips die je niet op Reisdoc.nl zelf vindt. Aanmelden doe je hier.

Let op: om kans te maken moet je beide stappen doorlopen. Op maandag 21 augustus ontvangt de winnaar een mailtje in zijn/haar inbox (dus vul een werkend emailadres in)!

Eastpak Tranverz S


Zelf kopen?

De Eastpak Tranverz S is verkrijgbaar voor ā‚¬120,00. Niet supergoedkoop, maar vergeet niet dat je hier wel 30 jaar garantie voor terugkrijgt Ć©n een hele fijne (en goede) koffer.

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’