fbpx
Eastpak Tranverz S
Eastpak Tranverz S

WIN: De stilste handbagage koffer van dit moment!

Als je in de stad woont herken je dit: onderweg met je rolkoffer richting de tram word je gek van het geluid dat je maakt. Om nog maar te spreken over alle toeristen die dagelijks voor je huis langslopen met zo'n ding. Gelukkig zijn er ook varianten die wél stil zijn als je ze achter je aantrekt: de Eastpak Tranverz S bijvoorbeeld, die onlangs nog door de Volkskrant tot meest sound proof koffer werd uitgeroepen. En jij kunt 'm winnen!

Als je in de stad woont herken je dit: onderweg met je rolkoffer richting de tram word je gek van het geluid dat je maakt. Om nog maar niet te spreken van alle toeristen die dagelijks voor je huis langslopen met zo’n ding. Gelukkig zijn er ook varianten die wél stil zijn als je ze achter je aantrekt: de Eastpak Tranverz S bijvoorbeeld, die onlangs nog door de Volkskrant tot meest sound proof koffer werd uitgeroepen. En jij kunt ‘m winnen! 


UPDATE:

De winactie is gesloten! De winnaar (zie hieronder) heeft inmiddels bericht gehad!


Ik kan niet anders zeggen dan dat ‘ie echt heel erg stil is. Om de Eastpak Tranverz S te testen nam ik ‘m mee tijdens een logeerpartij bij een vriendin. Mee op de fiets, in de trein, in de tram en nog een klein stukje lopen richting haar huis. Het is nog net niet dat ik vergat dat ik ‘m bij me had, maar het kwam aardig dicht in de buurt. Dat is alvast pluspunt 1.

Eastpak Tranverz S

Andere pluspunten zijn er ook. Zo heb je heel veel opbergruimte: twee grote (dicht te ritsen) vakken en een kleiner vakje binnenin, en een groot vak voorop om bijvoorbeeld je reisdocumenten te bewaren of je opladers in te stoppen. Of je vuile was, jouw keuze.

De Eastpak Tranverz S is geschikt om bij vrijwel elke luchtvaartmaatschappij als handbagage mee te nemen. Groot voordeel is dat de koffer geen harde buitenkant heeft, waardoor je ‘m – als het dan toch moet – wat platter kan maken door de compressieriemen gewoon wat strakker aan te trekken. Zo blijven ook nog eens al je spullen netjes op hun plek. Wil je juist wat meer meenemen? Kan ook! Doordat de koffer van polyester is gemaakt kun je er net even wat extra spullen in stoppen. De stof is immers flink wat flexibeler dan een harde koffer. En als je de koffer niet gebruikt, kun je ‘m gewoon plat maken. Scheelt weer een hoop ruimte! Je kunt ‘m trouwens op slot doen met een eigen slotje.

Eastpak Tranverz S

Eastpak Tranverz S

Specificaties

 • Afmetingen: 51 x 32,5 x 24 cm
 • Volume: 42 liter
 • Gewicht: 2,5 kilo
 • Materiaal: Polyester
 • Garantie: 30 jaar
 • Aantal kleuren/printen: 31

Hoe kun je ‘m winnen?

En nu het allerleukste gedeelte: ik mag een van jullie blij maken met zo’n koffer! Wat je ervoor moet doen?

Stap 1: Laat in een reactie hieronder weten waar je de koffer mee naartoe zou nemen als je ‘m zou winnen.

Stap 2: Meld je aan voor mijn nieuwsbrief! Vanaf september krijg je dan maandelijks een mail in je inbox met toffe tips die je niet op Reisdoc.nl zelf vindt. Aanmelden doe je hier.

Let op: om kans te maken moet je beide stappen doorlopen. Op maandag 21 augustus ontvangt de winnaar een mailtje in zijn/haar inbox (dus vul een werkend emailadres in)!

Eastpak Tranverz S


Zelf kopen?

De Eastpak Tranverz S is verkrijgbaar voor €120,00. Niet supergoedkoop, maar vergeet niet dat je hier wel 30 jaar garantie voor terugkrijgt én een hele fijne (en goede) koffer.

Over de auteur

TIP: Download ons gratis ebook

Cover ebook Goedkoop op Vakantie

De 21 beste bespaartips in een gratis ebook

In dit ebook delen we onze favoriete tips om voortaan altijd goedkoper op vakantie te gaan. Vul je gegevens hieronder in en je ontvangt het boek direct in je mailbox! Meer info ⇒


53 Comments

 1. Als die zo fijn is zioals beweerd word dan ddnk ik dat ik de trolley overalmee naar toe neem. Ik doe vaak citytrips, maar ook zal ik de trolley gebruiken als het mijn beurt is om paar dagen bij mijn moeder te blijven. Moeder heeft parkinson en kan niet alleen blijven. Dus gaat de trolley mee met mij logeren.

 2. Wat een leuke verrassingsactie!
  Ik ga binnenkort op een verrassingsreis en de bestemming is dus nog onbekend… eigenlijk helemaal niks voor mij als control freak. Zou hem absoluut meenemen maar waarnaar toe dat is dus de vraag!
  Hij lijkt me echt superhandig dus zou er super blij mee zijn!
  Zal een grote verrassing zijn als ik hem zou winnen. Net zo’n verrassing als Mn bestemming ?

 3. Ben al geabonneerd, maar wat handig. Ik erger me soms ook aan het lawaai wat die koffers maken. Mocht ik winnen, dan ga ik de koffer meenemen naar Praag

 4. Wat een onwijs leuke winactie en precies op het goede moment! Over ongeveer 3 weken gaan wij op vakantie naar Ibiza en een goede, stevige, ruime handbagage is heel erg welkom (al geruime tijd op zoek).

 5. Ik zou de koffer meenemen naar Singapore. Handig compact in zo’n drukke stad. Voldoende mogelijkheden qua opbergruimte en een kek kleurtje! Alleen daarom zou ik hem al willen aanschaffen! ?

 6. Oh wauw, heel tof deze koffer en ook nog eens een mooi printje!! Vanaf september (na mijn ZO-Azië reis) heb ik een baan in het buitenland bij een reisorganisatie. Hierbij moet ik om de drie maanden verhuizen plus regelmatig kleine tripjes maken. Deze koffer komt dus FANTASTISCH goed van pas! (En hij is FANTASTISCH leuk)!

 7. Wat een fantastisch ding! Ik schaam me altijd dood als ik in het holst van de nacht mijn (12 meter lange – dorpsmeisje!) voortuin afrol met mijn huidige koffertje. Ik zou ‘m zeker meenemen op mijn eerstvolgende stedentrip, in september ga ik naar Boedapest!

 8. Wat een leuke actie! Bij mij zou de koffer mee gaan naar Parijs om mijn schoonouders te ontmoeten en zo meteen een fantastische eerste indruk achter te laten :)

 9. Oh wauw, wat een prachtige koffer! Die zou he-le-maal geweldig zijn voor onze huwelijksreis die we dit najaar éindelijk mogen maken: de koffer gaat dan half september helemaal mee naar Cuba, Jamaica, de Kaaimaneilanden en Mexico! <3 Dat lijkt me wel een hele mooie vuurdoop, hihi. Kan nu al niet wachten!

 10. Jaah wauw! Wat een vette koffer! Zou super zijn als ik deze zou winnen! Mijn volgende reis gaat naar Oekraïne, dus dat zou heel goed van pas komen.

 11. Ik zou er mee naar Venetië gaan. Past in elke cabine ruimte en niet te vergeten.. de inwoners van Venetië hoeven zich niet te ergeren aan de geluidsoverlast!

 12. Wat een super koffertje! Leen iedere keer koffers van vrienden als er weer een tripje op de planning staat hahaha. Hij zou erg fijn zijn voor me aankomende verjaardags weekend in Londen! Vanwege een ochtend en avond vlucht de hele dag mee lopen ivm in en uitcheck tijden airbnb appartement?

 13. Ideaal zo’n stille rolkoffer, ik vind dat gerammel achter me aan altijd zo vreselijk!
  En 30 jaar garantie is natuurlijk superfijn.
  Ik neem die beauty graag mee op stedentrip naar Rome dit najaar.

 14. graag wil ik meedoen met de actie! Ik ga binnenkort een paar dagen naar Roemenie en kan hem dan gelijk testen en gebruiken. ;-) ik ben een stille bezoeker van je website ;-)

 15. Geweldige actie. Word zelf ook gek van het geluid op straat iedere keer. Dit zou goed van pas komen bij mijn stedentrip naar Kopenhagen om vrienden op te zoeken :)

 16. Ik wil dit of komend jaar graag naar Portugal o.a. naar sintra. Ook ga ik nog een weekendje of midweek met mijn moeder op citytrip. Een kleine koffer heb ik nog niet, dus hier zou ik dolblij mee zijn.

 17. Dat printje is zó leuk! Naast het vele pendelen tussen Groningen en de Randstad, ga ik binnenkort naar Rome. Ik ben erg benieuwd naar hoe weinig geluid de koffer dan maakt.

 18. Super toffe actie! Ik ga volgende week naar een trouwerij in de Oekraïne en loop dus te hannesen met een weekendtas. Daar zou deze perfect van pas komen. Geluidloos er heen en “los” gaan op het feest. Ik zie nu net dat de uitslag na mijn tripje bekend wordt :( Maar ik ga ook nog wat festivals af waar ik weekenden ga overnachten, dus ik zou heel graag deze super handige handbagage koffer willen winnen.

 19. Leuke actie! Eind oktober ga ik naar Kroatië en ik heb nog een koffertje nodig… Deze klinkt echt ideaal! Mocht ik hem niet winnen dan ga ik hem zelf maar is opzoeken. Handige vakjes en zn leuk printje!

 20. Wat een leuke winactie! Echt een ideale uitvinding dit! Ik doe graag mee aan de winactie, want mijn eigen koffertje is het aan het begeven. Ik zou hem sowieso meenemen naar Londen binnenkort!

 21. Whoehoe! Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee! Heerlijk voor op citytrip, handig met de aparte vakjes en wat een leuk motiefje. Daarnaast zou ik deze heerlijke stille koffer sowieso meenemen naar mijn ouders. Ik woon in Den Haag en mijn ouders in Twente en reis daardoor vaak met de trein op en neer en voel me altijd zo lullig als ik om 07:00 in de ochtend met het kabaal van mijn huidige koffertje langs de buren in mijn straat loop!

 22. “Stilte, jij bent het mooiste wat ik ooit heb gehoord”

  Een stille handbagage koffer die er ook nog eens superleuk uitziet?! Ja dat lijkt mij heel erg leuk om te mogen winnen :) Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar zo te lezen ben jij er erg enthousiast over dus nu ben ik ook nieuwsgierig geworden. Ieder jaar reis ik met een handbagage koffertje naar Barcelona, waar ik heb gewoond, om mijn Spaanse ‘familie’ en vrienden op te zoeken. Met de trein, het vliegtuig, weer met de trein en tenslotte nog een stuk lopen over die typische tegeltjes. Wat een herrie maakt dat inderdaad! Dat beeld heb ik nu meteen weer voor me. Zou het met dit koffertje verleden tijd zijn? Ik ben heel benieuwd, ik zou het graag ontdekken!

  (Lid van de nieuwsbrief was ik al)

 23. Hij is helaas net te laat voor ons weekendje België, maar in oktober komt er weer zo’n weekendje België aan dus daarmee naar toe zou hij perfect zijn.
  Bovendien hebben we pas een nieuwbouw woning gekocht dus er mag over een tijdje verhuisd worden, ook dan zou het koffertje érg van pas komen!

 24. Berlijn staat al heel lang op mijn wensen lijstje en wordt over een paar maanden vervuld. Daar zou ik deze koffer dan ook graag mee naar toe willen nemen

 25. Leuk ben erg benieuwd ik heb alleen maar een backpack en geen handbagage koffer (hints de backpack moet dus altijd mee …) ik zou de handbagage willen uitproberen tijdens mijn eerste weekendje weg met mn vriend. Berlijn of Lissabon of Valencia misschien wel.

 26. De eastpak gaat mee naar de Azoren.
  Heel handig zo’n kleine reus in ruimte bij een fly-drive over 3 eilanden.
  En hij is in mijn favoriete kleur blauw!

 27. Wat een mooie koffer! Het zou echt ideaal zijn voor mijn weekendje Disneyland Parijs eind september waar ik 3(!) hardloopwedstrijden ga doen. En volgens mij passen mijn hardloopschoenen en sportkleding hier prima in!

 28. Wat gaaf! Ik ga in september naar Nevada om te proberen het wereldrecord fietsen te verbreken. Ik moet nogal wat spullen meenemen en ook in de handbagage. In Nevada zelf moet ik iedere om 5 uur vertrekken naar de wedstrijd. Zou fijn zijn als ik dan een koffer heb ( met mijn fietshelm, schoenen, kleding enzo) waarmee ik niet iedereen wakker maak. ?

 29. Wat een toffe koffer! Als er echt zó veel in past, ga ik op m’n volgende trip samen met mn (schoon)zusjes shoppen in Londen! en aangezien hij zo stil is kan ik dan zonder gene maar juist heel trots met mooi rolkoffertje rondlopen!

 30. Perfect voor een bezoekje aan m’n zus in Frankrijk! Kan ik net wat meer cadeautjes mee die kant opnemen en net wat meer leuke souvenirtjes mee terug nemen! :)

 31. Wat een fantastische koffer! Aankomende periode heb ik wat weekendjes weg gepland! De koffer zou onder andere mee mogen naar Scheveningen tijdens mijn verblijf daar!! Ik ga duimen..?

 32. Wat een leuke koffer! Ik irriteer me inderdaad altijd suf aan dat gerombeldebombel als je met je koffer loopt over straat. Ik zou de koffer meenemen naar Zakynthos, want daar ga ik binnenkort heen op vakantie :) Maar als ik iets verder in de toekomst kijk, zie ik mij en deze koffer al beste vrienden worden…ik en mijn vriend zijn namelijk allebei student maar we houden erg van stedentripjes, dus we boeken vaak alleen handbagage. Een van de mooie steden van bezoeken Andalusië staat hoog op mijn wishlist maar ook Verona wil ik graag nog een keer zien.

 33. Als ik deze koffer win neem ik hem eerst mee naar een citytrip naar Berlijn in oktober. Maar.. voordat het zo ver is heb ik hem natuurlijk ook al een paar keer uitgeleend. Ik deel graag spullen met mijn zusjes en moeder. Mijn moeder gaat op vakantie naar Malaga in september en dan leen ik hem met liefde aan haar uit. Mijn middelste zusje gaat naar Sevilla en ook zij mag de koffer dan lenen. Mijn jongste zusje mag hem lenen als ze naar Canada gaat. Omdat we allemaal gek zijn op rondreizen is het super dat dit een stille koffer is… We hebben al vaak een heel dorp wakker geschud als we weer eens om 6.00 een bus of trein moesten hebben. Dat wordt nu verleden tijd ?

 34. Samen met mijn vriendinnen gaan we geregeld op citytrip. Altijd heel leuk maar de start is altijd hetzelfde: lachen met de oudbollige trolley die ik bij heb!! Eind september gaan we op citytrip naar Madrid, wie zou er nu lachen moest ik met deze supertoffe trolley aan kom gestormd!!?

 35. Ha! Mijn vriendin en ik verhuizen binnenkort naar Kenia, waar we veel gaan reizen omdat we er als Afrika-correspondenten aan de slag gaan. Een dure grap, emigreren, dus ik doe bij deze graag mee!

 36. Wat een mooie koffer is dit! Ik ga in Oktober voor een aantal weken naar Bulgarije en ik ben nog op zoek naar een chille koffer of tas. Ik gok dat dit echt een ideale koffer zou zijn, vooral omdat Sofia nogal bestaat uit bakstenen en kapotte straat, vorige keer werd ik helemaal gek van al het kabaal van mijn koffer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIN: De stilste handbagage koffer van dit moment!

Door: Chantal Leestijd: 2 min