Normaal gesproken probeer ik m’n PR-werk en m’n blog zoveel mogelijk gescheiden te houden. Maar soms is er iets werkgerelateerds dat té gaaf is om niet te delen. I Like Local is zo’n geval. I Like what?

HET CONCEPT

I Like Local is een gloednieuw social travel platform waarbij je direct activiteiten kunt boeken bij locals ver weg. Perfect dus als je een backpackreis gepland hebt staan!

Op de website vind je nu al maar liefst 180 uiteenlopende activiteiten in acht Aziatische landen, variërend van een dag tot aan meerdere weken. Alles wordt aangeboden door de “locals” zelf, onderverdeeld in de categorieën Homestay, Farmstay, Art & Culture, Trek & Tour, Food Experience en Volunteering. Zo kun je bijvoorbeeld vissen met een visser in Sri Lanka, meehelpen op een organische fruitboerderij in Nepal, logeren bij een familie in Thailand of als vrijwilliger het leven ervaren in de sloppenwijken van India.

Op het moment kun je als reiziger terecht bij locals in India, Nepal, Sri Lanka, Thailand, Indonesië, Cambodja, Laos en Vietnam. In de toekomst zullen meer activiteiten in Azië en andere werelddelen toegevoegd worden.

PRIJZEN

Ben je een godsvermogen kwijt voor zo’n uitje? Zeker niet. Zo kun je al voor iets meer dan €3,- per boeking terecht!

Het is dat ik vorig jaar al naar Indonesië ben geweest, anders had ik zeker weten deze activiteit geboekt. Wat mij betreft is dit de perfecte manier om je reis nóg unieker te maken. Ik ben fan!

www.i-likelocal.com

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒