TIP: I Like Local

Normaal gesproken probeer ik m’n PR-werk en m’n blog zoveel mogelijk gescheiden te houden. Maar soms is er iets werkgerelateerds dat té gaaf is om niet te delen. I Like Local is zo’n geval. I Like what?

HET CONCEPT

I Like Local is een gloednieuw social travel platform waarbij je direct activiteiten kunt boeken bij locals ver weg. Perfect dus als je een backpackreis gepland hebt staan!

Op de website vind je nu al maar liefst 180 uiteenlopende activiteiten in acht Aziatische landen, variërend van een dag tot aan meerdere weken. Alles wordt aangeboden door de “locals” zelf, onderverdeeld in de categorieën Homestay, Farmstay, Art & Culture, Trek & Tour, Food Experience en Volunteering. Zo kun je bijvoorbeeld vissen met een visser in Sri Lanka, meehelpen op een organische fruitboerderij in Nepal, logeren bij een familie in Thailand of als vrijwilliger het leven ervaren in de sloppenwijken van India.

Op het moment kun je als reiziger terecht bij locals in India, Nepal, Sri Lanka, Thailand, Indonesië, Cambodja, Laos en Vietnam. In de toekomst zullen meer activiteiten in Azië en andere werelddelen toegevoegd worden.

PRIJZEN

Ben je een godsvermogen kwijt voor zo’n uitje? Zeker niet. Zo kun je al voor iets meer dan €3,- per boeking terecht!

Het is dat ik vorig jaar al naar Indonesië ben geweest, anders had ik zeker weten deze activiteit geboekt. Wat mij betreft is dit de perfecte manier om je reis nóg unieker te maken. Ik ben fan!

www.i-likelocal.com

Over de auteur

TIP: Download ons gratis ebook

Cover ebook Goedkoop op Vakantie

De 21 beste bespaartips in een gratis ebook

In dit ebook delen we onze favoriete tips om voortaan altijd goedkoper op vakantie te gaan. Vul je gegevens hieronder in en je ontvangt het boek direct in je mailbox! Meer info ⇒


9 Comments

  1. Wat een leuk concept! Ik vind het vooral leuk dat het eerst is begonnen in Azië en zo langzamerhand zal gaan uitbreiden naar andere landen. Ik heb voorlopig geen reis naar Azië gepland staan, maar anders hoop ik dat I Like Local bij mij opkomt!

  2. Super leuk! Ik wilde eerst graag naar Sri Lanka deze zomer, maar vanwege overstroming/aardschuiving hebben wij dit opgeschoven. Dit ga ik zeker in gedachte houden, want wat een ONTZETTEND tof concept!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

TIP: I Like Local

Door: Chantal Leestijd: 1 min