Reistips

Ben jij…

…op zoek naar praktische reistips die je volgende reizen aanzienlijk makkelijker, goedkoper en leuker maken? Ik schrijf geregeld over handige websites en info die ervoor zorgen dat je voortaan niet alleen geld bespaart op je reis, maar ook dat je minder tijd kwijt bent met het daadwerkelijke boeken. Van accommodaties die een goede prijs-/kwaliteitsverhouding bieden en goedkope(re) vliegtickets tot aan tips om je koffer handiger in te pakken en het daadwerkelijke boeken van je reis.

Specifieke categorieën:

Geen zin om te scrollen? Je kunt ook gelijk klikken op de specifieke subcategorieën! Maakt het zoeken net even wat makkelijker.

Alle blogposts met reistips:

Tolvignet milieusticker

In deze landen heb je een (tol)vignet en/of mileusticker nodig

Vandaag even een handig overzicht, want met het wintersportseizoen op de agenda is het wel zo handig om a) van tevoren überhaupt te weten dat je voor sommige landen een tolvignet of milieusticker nodig hebt en b) welke landen dit precies zijn. Bespaar een hoop tijd door ze vooraf al aan te schaffen en – nog belangrijker – voorkom een boete!

Travel hacks

5 travel hacks die je leven zoveel makkelijker gaan maken

Soms hè, soms zou het leven zoveel makkelijker kunnen zijn. In plaats van tig dingen in te moeten pakken, extra veel wasjes te draaien of heel moeilijk te moeten doen om iets te bewerkstelligen. Datzelfde geldt voor wanneer je op reis gaat/bent: deze travel hacks ga jij voortaan geheid toepassen! Voorkomt ook gelijk dat je onnodig geld moet uitgeven. ANDER LEESMATERIAAL:

Goedkope vliegtickets vinden

Goedkope vliegtickets vinden: 4 websites die je uit de brand helpen

Wil je binnenkort een vliegreis boeken naar je volgende bestemming, maar wil je zeker weten dat je de goedkoopste prijs betaalt? Besef je dan ten eerste dat de tickets op de website van een luchtvaartmaatschappij zelf lang niet altijd de voordeligste optie is. Hoe je er dan achterkomt waar je het voordeligste uit bent? Door vooral veel te vergelijken. Hoeft niet veel tijd te kosten, want goedkope vliegtickets vinden hebben deze vier websites gelukkig heel goed onder de knie.

Goedkope hotels bij Schiphol

5 tips voor goedkope hotels bij Schiphol

Vertrek je binnenkort vanaf Schiphol, maar moet je er al heel vroeg zijn of is het lastig om er met het OV te komen? Of wil je gewoon heel relaxt aan je vakantie beginnen? Dan kan ik me zo voorstellen dat het heel fijn is om de nacht voor vertrek al bij de luchthaven te overnachten. Dat kan heel duur, maar je kunt – zeker als je op tijd boektLees verder →

Goedkoop reisspullen kopen

4 shops waar je goedkoop je reisspullen kunt kopen

Ga je binnenkort nog op vakantie en heb je nog het een en ander aan reisspullen die je moet shoppen? Misschien omdat je gaat kamperen, een actieve reis hebt gepland of omdat je gewoon nog wat algemene producten nodig hebt? Dat kan je – alles bij elkaar opgeteld – behoorlijk wat geld gaan kosten. Gelukkig hoef je niet per se voor de hoofdprijs te gaan: in de volgende vier winkels zul je geheid goedkoper uit zijn!

Achter de reisschermen september

Met deze tip krijg je voortaan een hoop korting bij hotels

Boek je een hotelkamer eigenlijk het liefst bij websites als Booking.com? Weet dan dat je bij bepaalde hotels veel korting en andere voordelen misloopt! Veel grote hotelketens hanteren namelijk een zogenoemd loyaliteitsprogramma: een ‘club’ waar je veelal gratis lid van kunt worden én zomaar goedkoper uit bent, een upgrade krijgt en/of zelfs gratis mag komen slapen. Ja, dat lees je goed!

OUDERE BERICHTEN