December bestond voor mij vooral uit heel veel gezellige filmavondjes op de bank, heel veel eten en vooral genieten van de laatste dagen van het jaar. Het was een mooi jaar. Tijd om terug te blikken op de laatste maand van 2018!

Ik begon de maand in Amsterdam, voor een zakelijke meeting. De locatie was vlakbij het kantoor waar ik een paar heb gewerkt en waar ik zo onwijs veel herinneringen aan heb. Grappig om daar na zo’n lange tijd weer even te buurten.

Wie me een beetje kent weet dat ik een hekel heb aan koken, bakken en alles wat verder gaat dan een boterham smeren of een soep opwarmen. Maar tijdens een kleine vlaag van verstandsverbijstering stond ik ineens pepernoten te maken. En ze waren me een partij lekker!

Naast notitieboeken hebben we nu ook ansichtkaarten laten drukken voor onze klanten.

Dat je zo’n gezellige avond hebt bij een vriendin die net terug is van 3 maanden reizen, dat je helemaal vergeet een foto te maken. Beter dan dit op het station thuis werd het niet.

Het zoontje van een vriendin werd 1 en dat werd groots gevierd.

Samen met m’n schoonzus ben ik al even bezig om regelmatig filmavondjes te houden. Eerst hebben we de drie Lord of the Rings-delen gekeken, nu zijn we bezig met The Hobbit.

Naar All You Need is Love. Heerlijk vermaak als je even nergens over na wil denken!

Ik volgde vorige maand een SEO-workshop en besloot om samen met een van mijn medecursisten een dagje samen aan onze SEO te werken. Supergezellig!

Dit soort luchten, ik hou ervan.

Op een vrijdag besloot ik een dag te werken aan mijn Pinterest-kwaliteiten…

Samen met Antonette, die mij alle ins en outs over het medium vertelde. En in ruil leerde ik haar meer over het inzetten van PR. Mooie samenwerking zo!

Datenight!

Ook in de post: deze hele fijne handschoenen van The North Face. Superlicht, maar van heel erg warm materiaal. Hij bestaat uit slechts twee delen, wat het een betere pasvorm geeft, maar ook winddicht maakt. Ideaal voor tijdens de wat koudere winterdagen en dat kwam heel goed uit, want…

Ik ging hardlopen in m’n kersttrui! Op de dag van de Ugly Sweater Run was het echt bizar koud, maar dankzij de Gore-Tex Infinium handschoenen warmden ze echt zo snel op. Aanrader voor als je vaak buiten bent, en regelmatig foto’s maakt of Ć¼berhaupt vaak op je telefoon zit, want je kunt met je handschoenen aan gewoon je beste buddy bedienen. Je begrijpt: ik ben enthousiast.

De foto doet niet echt recht aan hoe lekker dit was. Thijs wilde wat voorgerechten uitproberen, zodat we (hij) met kerst dikke indruk kon maken op z’n familie. Je begrijpt: ik vond het totaal niet erg om proefkonijn te zijn.

Ik loop hier drie per week langs als ik naar kantoor ga, en ik blijf dit zo’n magisch plekje vinden. Een beetje Harry Potter-stylo in Utrecht!

Werken in kerstsferen.

’s Avonds zag ik na een veel te lange tijd Mandy weer. We aten bij The Streetfood Club. Moesten een kneiterlange tijd wachten op een tafeltje, maar man, wat was dit eten lekker.

Kerstlunch op kantoor!

Gevolgd door een kerstfilm. Hoe leuk om dat met kantoorgenoten te doen?!

Het leek Mandy leuk om haar verjaardag te vieren met een crossfitles. De meningen (vooral de mijne) waren daar vooraf ietwat over verdeeld, maar eigenlijk was het best tof. Maar spierpijn man, niet te doen.

Op de terugweg moest ik wel even balansen.

Met een andere vriendin hebben we inmiddels een jaarlijkse traditie dat we met kerst altijd Home Alone kijken. Blijft leuk, vooral die in New York.

Wederom filmavondje met m’n schoonzus!

En toen was het ineens kerst. Ik besloot die dagen m’n telefoon buiten bereik te houden en heb dus alleen een foto gemaakt van Kerstavond, toen Thijs en ik samen gingen gourmetten. Heerlijke dagen gehad en nog heerlijker om even helemaal offline te zijn.

Lekker hypocriet: bijna de hele maand geen sportschool gezien, maar ik dacht dat ik m’n kerstkilo’s met een rondje fitness er wel even af kon trainen.

En voor ik het wist was het oudejaarsavond. We vierden het met een groep vrienden bij ons thuis en het werd een avond vol eten, drinken en heel veel spelletjes. Exactly how I like it.

Happy New Year! Hoe was jouw december?

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’