My goodness mensen, het is gewoon alweer november. Winter! Bijna kerst! Bijna 2018! Dit jaar vliegt als een malle voorbij, en dat terwijl ik in oktober helemaal niet zo ontzettend veel exorbitante dingen heb gedaan. Ik heb vooral veel gewerkt en veel gesnotterd en gekucht (want: verkouden). En okĆ©, misschien waren er toch wel een paar toffe dingen.Ā 

Achter de reisschermen

De eerste dag van de maand bevond ik me nog een paar uurtjes op Texel! Waar ik onder andere knuffelde met het exemplaar bovenin en de uitwerpselen van deze beesten probeerde te ontwijken toen ik weer op de boot terug zat.

Achter de reisschermen

Eenmaal thuis hadden ik en m’n vriend even geen zin om te koken (who am I kidding… ik heb nooit zin om te koken) en dus besloten we ons op deze kippetjes bij Van ’t Spit te storten.

Achter de reisschermen

Een paar dagen later zat ik aan de high wine met twee vriendinnetjes! Zo leuk om een uitje als verjaardagcadeau te krijgen, heeft de gever er ook gelijk zelf wat aan (win win).

Achter de reisschermen

Op naar Keulen! Of eigenlijk een dorpje vlakbij. Samen met een paar oud-collega’s gingen we naar de Duitse bruiloft van die leukerd naast mij: wat er eigenlijk op neerkomt dat bier zo snel mogelijk wordt ingeschonken, dat het eten heel, HEEL uitgebreid is, er een hoop foute muziek wordt gedraaid en het feest pas om 5 uur is afgelopen. Al heb ik dat laatste me laten vertellen, want deze oma ging om 2 uur naar bed.

Achter de reisschermen

Ineens bedacht ik me dat ik nog een Wii heb liggen en leek het me een topidee om weer eens aan de Wii Fit te gaan. Was al even geleden.

Achter de reisschermen

Koffie, werken en kletsen met Roƫll en Lisette in Utrecht! Lisette is inmiddels aan haar wereldreis begonnen, dus we moesten nog even van de gelegenheid gebruik maken om elkaar te zien voor haar vertrek.

Achter de reisschermen

Eens per jaar wordt in het dorp waar ik vandaan kom (Huizen) een wijnroute georganiseerd. Ongeveer elke winkel en elk restaurant zorgen voor wijn en hapjes die je met je gekochte glas allemaal gratis af kan gaan. Leuk leuk!

Achter de reisschermen

Iets minder leuk was dat ik daarna een paar dagen ziek in bed lag vanwege hevige hoestaanvallen. Een zeehond was er niets bij.

Achter de reisschermen

En wat doe je dan? Juist, geld uitgeven aan iets leuks. Zin in!

Achter de reisschermen

Met een vriendin probeer ik elke week een keer te gaan zwemmen. In drie maanden tijd zijn we nu drie keer gegaan. Dit keer hadden we een goed excuus: m’n hoest was nog niet over. En alcohol is goed om bacteriĆ«n te doden.

Achter de reisschermen

Wachten op een vriendin om te gaan lunchen en ondertussen even aan m’n giftshop werken!

Achter de reisschermen

Kneuterigheid ten top, maar wie vindt dit nou niet leuk? Ik, als ik twee keer nƩt niet gewonnen heb.

Achter de reisschermen

Sushi maakt het leven altijd een beetje mooier.

Achter de reisschermen

Het boeken van een ticket ook! Nog geen ā‚¬400 per persoon kwijt voor een retourticket AziĆ«… Daarover binnenkort meer!

Achter de reisschermen

Het weekend stond vooral in het teken van… babyshowers! Dit was nummer een.

Achter de reisschermen

En dit was nummer twee. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar eh.. hoe blij ik ook voor beide ben, ik vind het maar wat lastig om te accepteren dat we nu serieus echt volwassen worden.

Achter de reisschermen

Schoonzus kwam eten en vriend bakte pannenkoeken. Topcombi.

Achter de reisschermen
En op de laatste dag van de maand kwam leukerd Mandy langs in Amsterdam. Heb m’n portie groenten voor de dag ook weer op!


Geen Ć©chte tripjes dus in oktober (op de bruiloft in Keulen na), maar november daarentegen… die staat vol met reizen gepland! Op het moment dat deze post online komt weet ik ein-de-lijk wat mijn srprs.me bestemming is geworden, en vlieg ik over een paar dagen richting Thailand voor Riksja Travel, gevolgd door een tripje Engeland en Madeira. Het leven van een freelancer gaat soms wĆ©l over rozen! En ik vind het heerlijk.

 

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’