Cadeautip: DVD Bassie & Adriaan

Bassie en Adriaan? Meent ze dat nou serieus? Jazeker! Het klinkt ontzettend stom, I know, maar laat het me even uitleggen. Want het is natuurlijk fantastisch om je eigen foto’s na je reis terug te kijken. En het is geweldig om herinneringen op te halen met je mede-reisgenoten. Maar hebben jullie nooit dat als je op tv een plek ziet waar je ooit naartoe bent geweest, dat je denkt ‘ohhhh, daar heb ik ook gelopen!’ of ‘kijk, kijk, daar ben ik óók geweest!’? Nou, ik wel.

Nou zijn Bassie en Adriaan waarschijnlijk niet de eerste personen waar je dan aan denkt, maar nadat ik terugkwam uit Amerika heb ik samen met vriendlief het hele seizoen De reis vol verrassingen teruggekeken. Ze kwamen letterlijk op elke plek in Amerika (en Curaçao) die wij een paar weken daarvoor ook hadden bezocht, en het was echt één en al herkenning.

 

En vergeet het seizoen ‘De Geheimzinnige Opdracht‘ ook vooral niet. Ze hebben gedurende die zes afleveringen bijna elk land in Europa bezocht, alle hoogtepunten gezien en van elke taal een liedje gemaakt.

Ik was vroeger verslingerd aan deze acrobaat en clown; ik kon elke aflevering wel dromen, elk liedje meezingen. Het is toch geweldig dat je na al die jaren deze series weer opnieuw kan kijken, onder het mom van: ‘Ja, dat is omdat ze daar en daar zijn geweest!’? Nostalgie ten top. I love it.

Kopen? Dat kan hier!

Over de auteur

TIP: Download ons gratis ebook

Cover ebook Goedkoop op Vakantie

De 21 beste bespaartips in een gratis ebook

In dit ebook delen we onze favoriete tips om voortaan altijd goedkoper op vakantie te gaan. Vul je gegevens hieronder in en je ontvangt het boek direct in je mailbox! Meer info ⇒


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Cadeautip: DVD Bassie & Adriaan

Door: Chantal Leestijd: 1 min