Bassie en Adriaan? Meent ze dat nou serieus? Jazeker! Het klinkt ontzettend stom, I know, maar laat het me even uitleggen. Want het is natuurlijk fantastisch om je eigen foto’s na je reis terug te kijken. En het is geweldig om herinneringen op te halen met je mede-reisgenoten. Maar hebben jullie nooit dat als je op tv een plek ziet waar je ooit naartoe bent geweest, dat je denkt ‘ohhhh, daar heb ik ook gelopen!’ of ‘kijk, kijk, daar ben ik Ć³Ć³k geweest!’? Nou, ik wel.

Nou zijn Bassie en Adriaan waarschijnlijk niet de eerste personen waar je dan aan denkt, maar nadat ik terugkwam uit Amerika heb ik samen met vriendlief het hele seizoen De reis vol verrassingen teruggekeken. Ze kwamen letterlijk op elke plek in Amerika (en CuraƧao) die wij een paar weken daarvoor ook hadden bezocht, en het was echt ƩƩn en al herkenning.

En vergeet het seizoen ‘De Geheimzinnige Opdracht‘ ook vooral niet. Ze hebben gedurende die zes afleveringen bijna elk land in Europa bezocht, alle hoogtepunten gezien en van elke taal een liedje gemaakt.

Ik was vroeger verslingerd aan deze acrobaat en clown; ik kon elke aflevering wel dromen, elk liedje meezingen. Het is toch geweldig dat je na al die jaren deze series weer opnieuw kan kijken, onder het mom van: ‘Ja, dat is omdat ze daar en daar zijn geweest!’? Nostalgie ten top. I love it.

Kopen? Dat kan hier!

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’