Na de vele reacties op mijn lijst in 2014, deel ik nu elke week een nieuw reisdilemma. Het enige verschil met voorheen: ik moet dit keer ook zelf gelijk antwoord geven. Ik móét meteen kiezen. En geloof mij, makkelijk zijn ze nooit. Doe je ook mee?

 

Het dilemma van deze week:

Zit je in het vliegtuig liever naast een heel dik persoon of een huilende baby?

Tja, beiden liever dus echt NIET. Natuurlijk is het heel erg naar voor een wat gezetter iemand dat diegene ook meer ruimte inneemt (hij of zij heeft er waarschijnlijk meer last van dan ik), maar ja, ik betaal toch echt voor een hele stoel. Niet voor een halve. En op een bil zitten is niet mijn meest favoriete bezigheid. Maar ja, een huilend kind naast je is minstens net zo erg. Misschien nog wel erger. De horror. Het lijkt me echt het allervreselijkste om tijdens een 10 uur durende vlucht alleen maar een krijsend persoon naast je te hebben. A) je kunt je nergens meer op concentreren, B) je kunt geen gesprek meer voeren en C) je bent hartstikke doof als je het vliegtuig uit stapt. Ik pas. Dus ja, dan maar de halve stoel en zitten op een enkele bil.

Wat zou jij kiezen?

De eerdere reisdilemma’s teruglezen? Klik hier!

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒