Voor altijd met alleen handbagage reizen of altijd een grote koffer meeslepen? In de file staan of veel vliegtuigvertraging oplopen? Reisdilemma’s. Ze zijn moeilijk en vooral heel vervelend. Elke week deel ik een nieuw probleemgeval en ook ik moet meteen kiezen. Durf jij mee te doen?

Het dilemma van deze week:

Altijd moeten slapen bij locals of in hostels?

Als je meer van de luxe hotels bent, dan heb je nu een probleem. Want die mag je vandaag niet kiezen! Ik vind slapen bij locals of een hostel op z’n tijd dus allebei heel erg leuk. Hebben we dat weer. Bij de locals ontmoet je juist de lokale bevolking, in een hostel vind je vooral heel veel andere leuke reizigers. Ik ga in dit gevalĀ toch voor de locals; al is het alleen maar omdat je dan de cultuur net even wat beter leert kennen. Komt die antropoloog in mij toch weer naar boven!

Wat kies jij?

De eerdere reisdilemma’s teruglezen? Klik hier!

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’