Voor altijd met alleen handbagage reizen of altijd een grote koffer meeslepen? In de file staan of veel vliegtuigvertraging oplopen? Reisdilemma’s. Ze zijn moeilijk en vooral heel vervelend. (Bijna) elke week deel ik een nieuw probleemgeval en ook ik moet meteen kiezen. Durf jij mee te doen?

Het dilemma van deze week:

3 weken gratis op een tropisch eiland of 1 week gratis wintersporten?

Eigenlijk is dit een hele makkelijke. Voor mij in ieder geval. Sommige mensen leven elk jaar gigantisch toe naar het moment dat ze in de auto met sneeuwkettingen kunnen stappen, een paar honderd kilometer verderop hun skikleding aan kunnen trekken, vervolgens de pistes af kunnen gaan en dat ze elke dag kunnen eindigen met een goede aprĆØs-ski. Ik heb dat dus totaal niet. M’n wintersportliefhebbende omgevingĀ zegt dat dat komt omdat ik nog nooit ben gegaan. Once you goĀ from the black piste, you never go back.Ā Zoiets. Natuurlijk zal ik geen nee zeggen als ik een keer de kans krijg om (gratis) te gaan wintersporten, maar als die keuze tegenover de andere gratis optie staat, dan hoef ik echt geen twee maal na te denken: laat mij maar lekker drie weken op een tropisch eiland zitten. Ik heb mezelf drie maanden op een dergelijke plek weten te vermaken, dan gaan drie weken me ook echt wel lukken. Makkie. Alleen al het vooruitzicht van rondlopen in m’n bikini, bruin worden en de zon op m’n gezicht… Wanneer mag ik?

Wat kies jij?

De eerdere reisdilemma’s teruglezen? Klik hier!

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’