fbpx

Dinsdag Dilemmadag #44

Voor altijd met alleen handbagage reizen of altijd een grote koffer meeslepen? In de file staan of veel vliegtuigvertraging oplopen? Reisdilemma's. Ze zijn moeilijk en vooral heel vervelend. (Bijna) elke week deel ik een nieuw probleemgeval en ook ik moet meteen kiezen. Voor welke optie ga jij deze keer?

Voor altijd met alleen handbagage reizen of altijd een grote koffer meeslepen? In de file staan of veel vliegtuigvertraging oplopen? Reisdilemma’s. Ze zijn moeilijk en vooral heel vervelend. (Bijna) elke week deel ik een nieuw probleemgeval en ook ik moet meteen kiezen. Voor welke optie ga jij deze keer?

Het dilemma van deze week:

Altijd naar Azië of altijd naar Zuid-Amerika moeten gaan?

Hoe kun je nou kiezen tussen een werelddeel waar je meerdere keren bent geweest met een continent dat nog steeds hoog op je wensenlijst staat? Ik houd van Azië, zou er het liefst elk jaar naartoe gaan. De prachtige natuur, het heerlijke eten, de fijne prijzen… Fantastisch! Maar ik kan geen nee zeggen tegen iets waar ik nog geen mening over kan vormen. De nieuwsgierigheid naar Zuid-Amerika is te groot: ik heb er zó veel goede verhalen over gehoord! En volgens mij moet de natuur en geschiedenis er net zo indrukwekkend zijn. En ik kan niet leven met het idee dat ik nooit de Machu Picchu, Buenos Aires of de Iguazu watervallen zou kunnen zien.

Wat kies jij?

De eerdere reisdilemma’s teruglezen? Klik hier!

Delen?

.

Gratis ebook

3 Comments

  1. Ik zou voor Azië gaan, ik ben te gehecht geraakt aan Japan om dat te laten gaan en bovenaan mijn lijstje staat nog Costa Rica en Panama, die beide gelukkig voor deze vraag, nog Noord-Amerika zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.