Voor altijd met alleen handbagage reizen of altijd een grote koffer meeslepen? In de file staan of veel vliegtuigvertraging oplopen? Reisdilemma’s. Ze zijn moeilijk en vooral heel vervelend. (Bijna) elke week deel ik een nieuw probleemgeval en ook ik moet meteen kiezen. Voor welke optie ga jij deze keer?

Het dilemma van deze week:

Altijd naar Aziƫ of altijd naar Zuid-Amerika moeten gaan?

Hoe kun je nou kiezen tussen een werelddeel waar je meerdere keren bent geweest met een continent dat nog steeds hoog op je wensenlijst staat? Ik houd van AziĆ«, zou er het liefst elk jaar naartoe gaan. De prachtige natuur, het heerlijke eten, de fijne prijzen… Fantastisch! Maar ik kan geen nee zeggen tegen iets waar ik nog geen mening over kan vormen. De nieuwsgierigheid naar Zuid-Amerika is te groot: ik heb er zĆ³ veel goede verhalen over gehoord! En volgens mij moet de natuur en geschiedenis er net zo indrukwekkend zijn. En ik kan niet leven met het idee dat ik nooit de Machu Picchu, Buenos Aires of de Iguazu watervallen zou kunnen zien.

Wat kies jij?

De eerdere reisdilemma’s teruglezen? Klik hier!

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’