Na de vele reacties op mijn lijst in 2014, deel ik nu elke week een nieuw reisdilemma. Het enige verschil met voorheen: ik moet dit keer ook zelf gelijk antwoord geven. Ik móét meteen kiezen. En geloof mij, makkelijk zijn ze nooit. Doe je ook mee?

 

Het dilemma van deze week:

Nooit meer foto’s of video’s maken op reis of nooit meer een rechtstreekse vlucht mogen nemen?

Help! Ik haat het om over te stappen en vaak lang te moeten wachten op een volgende vlucht. Echt, zo’n zonde van de tijd. Maar nooit meer foto’s of video’s maken lijkt me nóg erger. Ten eerste: er blijft dan weinig over van m’n blog. Ten tweede, door al dat beeldmateriaal heb ik altijd iets tastbaars waar ik mijn reis aan kan blijven herinneren. Dat is me denk ik wel een stuk meer waard. Dus dan maar voortaan altijd overstappen. Gelukkig scheelt het dat het vaak nog goedkoper is dan een rechtstreekse vlucht ook. Geluk bij een ongeluk.

Wat zou jij kiezen?

De eerdere reisdilemma’s teruglezen? Klik hier!

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒