September, wat was je leuk. Het voelde met deze temperaturen echt alsof de zomer nog even volop gaande was, en dan is in Nederland zijn helemaal zo slecht nog niet. Mijn maand stond daarom weer eens vol in het teken van veel buiten zijn en leuke dingen doen.

En we beginnen de maand met bier.

En een broodje met hele smerige carpaccio.

Dagje treinen: van het Gooi naar Amsterdam en van Amsterdam naar Amersfoort. Is echt een superlogische route.

Love my job:Ā soms is er namelijk gewoon heel even tijd om buiten bij een strandhuisje (op het strand dus) te werken.

Zonsondergangen, krijg ik nooit genoeg van.

Net als van wijn en van Laura; verveelt ook nooit.

Zo’n weekenddag dat je echt alleen maar op je rug ligt en naar blauwe lucht ligt te staren.

Lunchen tussen de planten met de family.

Herinner je nog die iets te hete dag deze maand? Dat was nu, en ik dacht dat fietsen een goed idee was. Was het dus niet. *oververhit*

Gelukkig stond de airco aan bij Ginger in Amsterdam en was ik uitgenodigd door Blogsociety om daar te komen eten, blauwe wijn te drinken Ć©n te karaoken. Tof concept midden in de Pijp: Aziatische tapasĀ en lekker drinken in combinatie met valse noten in een je eigenĀ privĆ©-ruimte.

Weer zo’n dag.

Mijn werk zit midden in de binnenstad van Den Haag en wordt omringd door heel veel leuke lunchtentjes. Zoals deze bijvoorbeeld.

Volgende middag. Nog meer eten.Ā Dat ik nog niet dichtgegroeid ben is echt een wonder.

Daarom blijf ik gewoon stug dooreten.

Maar gelukkig komt de dag daarna karma om de hoek kijken. Mijn neefje is Ć©Ć©nĀ geworden en dat betekent dus Ć©Ć©n groot feest. Behalve dan dat de bus een andere route reed en ik ineens een half uur moest lopen vanaf de tijdelijke bushalte. En dat ik nieuwe schoenen aan had die daar niet voor geschikt zijn (blaren). Jottem.

Front row bij Prinsjesdag dit jaar, even zwaaien naar Willem.

En weer naar het strand. Liefde voor dit uitzicht in Kijkduin.

M’n collega’s hadden een knaller van een event neergezet, in samenwerking met de leukerds van GirlsLove2TravelĀ (zie de link voor een uitgebreid verslag). WĆ”t een dag: zo gingen we onder andere lunchen in de tuin van het vredespaleis, high winen in het Reuzenrad en dansen op de muziek van Splendid bij Patagonia. Niets anders dan eenĀ grote glimlach als ik hier aan terugdenk!

En – ik kreeg afkickverschijnselen – ging twee dagen later maar weer naar de zee. Maar dan in Bloemendaal.

En ook eindelijk m’n vuurdoop in de Hallen gehad. Wat is het hier leuk!

Wat heb jij allemaal gedaan deze maand?

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’