De Tour de France. Het staat toch bij menig mens wel op de bucketlist om een keer een etappe (of twee) van de Ronde van Frankrijk mee te maken. Om tussen al die enthousiaste mensen te staan en mee te juichen. Om al die fietsers eens in het echt hun ding te zien doen. Guess what: deze zomer kan dat! Campingorganisatie Yelloh! Village geeft namelijk twee keer een VIP-reis naar de Tour de France weg!

Over Yelloh! Village

Nog nooit van Yelloh! Village gehoord? Tijd om daar verandering in te brengen. Deze van oorsprong Franse organisatie bestaat namelijk al sinds 2000 en beheert diverse luxe campingdorpen in Frankrijk, Spanje en Portugal. Denk vier- en vijfsterrencampings met de fijnste extra’s die je je maar kan voorstellen, zoals (overdekte) zwembaden, aquaparken, bubbelbaden en uitgebreide horecavoorzieningen. Oftewel: je krijgt hier de gezelligheid van kamperen, maar dan op hoog niveau. Mocht je bij kamperen nog steeds een beeld hebben van iemand die met een toiletrol naar het toiletgebouw loopt, dan kun je dat bij deze loslaten. Glamping it is, en dat ook nog eens altijd in de natuur. Tot rust komen in een luxe omgeving is hier het credo!

Yelloh! Village
Yelloh! Village

Over de Tour de France

Wellicht overbodig, maar de Tour de France (of in het Nederlands: de Ronde van Frankrijk) is de belangrijkste wielerwedstrijd van Frankrijk. Dit jaar vindt het festijn voor de 106e keer plaats en start deze op 6 juli in Brussel. De Tour de France eindigt op 28 juli op de Champs-ƉlysĆ©es in Parijs. Ieder jaar is de route weer anders. In 2019 zijn er overigens 21 etappes en – hoe tof – jij kan een van deze etappes van heel dichtbij meemaken! Win je deze prijs, dan sta jij op 20 juli in het VIP-vak tijdens de Tourmalet-etappe, die van Tarbes naar de top van de Col du Tourmalet loopt. Zo ben je verzekerd van een topplek en zie je alles – letterlijk – van heel dichtbij. Klik hier voor meer info over de Tour de France.

Win reis naar de Tour de France

De prijs

Maar wat kun je nou precies winnen? Wat houdt de VIP-reis van Yelloh! Village in? Nou, heb je even? De reis is voor twee personen en bevat dit:

 • Een retourvlucht vanaf Amsterdam of Brussel naar Toulouse;
 • Een huurauto vanaf het vliegveld van Toulouse zodat je zelf naar de camping kan rijden. Je houdt de auto gedurende je hele verblijf;
 • 3 overnachtingen op 4-sterrencamping Le Lavedan van Yelloh! Village (18 t/m 21 juli). Let op: dit zijn vaste data);
 • VIP-pakket met beddengoed, handdoeken en gratis WIFI;
 • VIP-toegang tot het VIP-station van de Tourmalet etappe tijdens de Tour de France op 20 juli (tussen 12:30 en 17:30 uur). Dit is inclusief:
  • Een welkomstdrankje en open bar gedurende de hele middag;
  • Lunch, geserveerd aan je tafel;
  • Champagne;
  • De race vindt direct voor het VIP-station plaats;
  • Je hebt de mogelijkheid om de race (met commentaar) nog een keer terug te kijken;
  • Diverse activiteiten gedurende de dag;
  • Parkeerplaats;
  • Een VIP-cadeau.

Hallo! Daar wil je – als je een beetje sportliefhebber bent – toch bij zijn?

Hoe doe je mee?

Wat je ervoor moet doen om kans te maken? Helemaal niet zoveel! Op de website van Yelloh! Village vind je een quiz over fietsen, onder de noemer ‘Live the mythical stage of the Tourmalet VIP with Yelloh! Village!’ Wanneer je de vraag goed beantwoordt, ding je automatisch mee.

Meedoen kan tot en met 13 juni 2019. Op 14 juni worden er twee winnaars gekozen door Yelloh! Village (ik heb hier dus geen invloed op).

Succes!

ā‡’ Klik hier om deel te nemen aan de quiz

Beeld: Shutterstock & Yelloh! Village

samenwerking

author-sign
Related Tags:

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ā‡’