Monument Valley

Ik ben een van die gelukkigen die na 27 jaar kan zeggen dat ze op toch best wat plekken in de wereld is geweest. Van kleine dorpjes in Afrika tot aan wereldsteden in Azië. Van de natuur in Amerika tot aan bounty stranden in de Caribbean. Het leven is zo slecht niet! En elke plek – waar ook ter wereld – heeft wel iets moois te bieden. Elke plek heeft wel iets dat ik mis en vaak mis ik zelfs heel veel dingen. Zo ook: Amerika!

In 2010 maakte ik samen met m’n vriend een roadtrip door het zuidwesten van de Verenigde Staten. Bijna vier weken lang reden we langs steden, door verlaten dorpjes, de kust, woestijnen en diverse natuurparken. Wat heeft dit land me verrast! En wat zou ik deze trip nog graag eens over willen doen. En oh, wat mis ik deze dingen:

1. DE ZONSONDERGANG IN GRAND CANYON

Zonsondergang Grand Canyon

2. FIETSEN OVER DE GOLDEN GATE BRIDGE

Fietsen San Francisco

3. STRANDWANDELEN IN SANTA MONICA

Santa Monica

Santa Monica

4. JET-SKIËN OP LAKE HAVASU

Lake Havasu

Lake Havasu

5. RONDLOPEN IN BRYCE CANYON

Bryce Canyon

6. ETEN BIJ BUBBA GUMP

Bubba Gump Santa Monica

7. HOTEL HOPPEN IN LAS VEGAS

Las Vegas

Las Vegas

8. LOSGAAN IN DE UNIVERSAL STUDIOS

Universal Studios Los Angeles

9. RIJDEN OVER DE ROUTE 66

Route 66

10. SAN FRANCISCO IN HET ALGEMEEN

San Francisco

San Francisco

author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒