Ik ben een van die gelukkigen die na 27 jaar kan zeggen dat ze op toch best wat plekken in de wereld is geweest. Van kleine dorpjes in Afrika tot aan wereldsteden in Azië. Van de natuur in Amerika tot aan bounty stranden in de Caribbean. Het leven is zo slecht niet! En elke plek – waar ook ter wereld – heeft wel iets moois te bieden. Elke plek heeft wel iets dat ik mis en vaak mis ik zelfs heel veel dingen. Zo ook: Bali

1. VERBLIJVEN IN EEN BALINEES DORP

Wat ik mis aan Bali

Wat ik mis aan Bali

2. MET EEN SCOOTER HET EILAND OVER

Wat ik mis aan Bali

3. CHILLEN OP GILI AIR

Wat ik mis aan Bali

4. NIET-TOERISTISCHE PLEKKEN ONTDEKKEN

Wat ik mis aan Bali

5. DE ONTELBARE STRANDWANDELINGEN

Wat ik mis aan Bali

6. ZONSONDERGANG BIJ TANAH LOT

Wat ik mis aan Bali

7. HET LEKKERE ETEN

Wat ik mis aan Bali

8. DE OLIFANTEN

Wat ik mis aan Bali

Wat ik mis aan Bali

9. DE PRACHTIGE NATUUR

Wat ik mis aan Bali

Wat ik mis aan Bali

10. DE VELE TEMPELS

Wat ik mis aan Bali

PRAKTISCHE TIPS

Fijne (en betaalbare) accommodaties in Bali:

Ik heb tijdens m’n verblijf op Bali in een aantal heel goedkope pareltjes geslapen! Ik deel ze graag met je:

1. Bije Suite Bisma, Ubud
2. Sal Secret Spot, Uluwatu
3. Cozy Wayan Sueta Bed & Breakfast, Abiansemal
4. The Bene, Kuta
5. FRII Bali Echo Beach, Changi

Zo boek je de goedkoopste vlucht naar Bali:

Er zijn heel veel mogelijkheden om richting Bali te vliegen: tegenwoordig zijn er meerdere rechtstreekse vluchten per dag, maar je kunt er ook voor kiezen om een overstap te maken. Dan ben je vaak goedkoper uit én kun je in sommige gevallen nog een extra bestemming bezoeken ook. Ik check het liefst via Skyscanner wat de goedkoopste optie is. Zo vloog ik via Parijs met AirFrance met een overstap van vijf uur. Niet superideaal, maar dat scheelde wel ruim 300 euro met een rechtstreekse vlucht.


author-sign

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒