Het nieuwe jaar gaat bijna van start en dat betekent voor veel mensen nog steeds hét moment om de vakantie voor de zomer te boeken. Of je nu tot deze groep behoort of niet, deze tip is er sowieso één om in je favorieten te zetten. Meet BeachCheck!

BeachCheck is een website die allerlei strandvakanties van verschillende Nederlandse aanbieders met elkaar vergelijkt. Niet alleen qua inhoud, maar ook op prijs. Niet alleen pakketreizen van anderen, maar ook losse vliegtickets, hotels en transfers. Zo weet je na je zoektocht gelijk of het voordeliger is een al samengestelde pakketreis te boeken of dat je voor BeachCheck’s eigen suggesties gaat. En dat betekent weer: nooit meer te veel betalen.

BeachCheck


Zo werkt BeachCheck

Bij BeachCheck kun je dus je complete vakantie vergelijken. Je kunt zelf bepalen vanaf waar je wilt vliegen, wanneer en hoe laat. Of dat je extra bagage mee wilt nemen of je een pick-up wilt hebben op de plaats van bestemming. Vervolgens checkt BeachCheck welke opties er zijn op de Nederlandse markt en vergelijkt ze allemaal met elkaar. Daarnaast stellen ze op basis van alle losse vliegtickets en accommodaties in hun database eigen pakketten samen. In de zoekresultaten zie je heel duidelijk bij wie je boekt.

Dat doen ze allemaal via een heel handige software, dat elke dag (meerdere keren) wordt geüpdatet. Zo garanderen ze dat je altijd de actuele beschikbaarheid én prijs ziet.


BeachCheck


De voordelen van BeachCheck

  • Ze vergelijken de prijzen van vrijwel alle Nederlandse touroperators, zoals Corendon, Sunweb, TUI en Neckermann.
  • Ze stellen zelf ook pakketreizen samen dankzij hun database van losse vluchten, accommodaties en transfers. Op die manier garanderen ze altijd de goedkoopste opties te kunnen aanbieden.
  • Hoewel het alleen om zonvakanties gaat, kun je daarbij wel kiezen uit meerdere thema’s: strand in het algemeen, maar ook of je met je gezin gaat of alleen. Of dat je lekker in de watten wilt worden gelegd of dat je wel een feestje kan waarderen. Of dat je juist geen kinderen om je heen wilt of juist specifiek duurzame opties wilt krijgen. Maakt het zoeken een stuk makkelijker.
  • Helemaal ideaal als je al een specifieke bestemming en accommodatie op het oog hebt: zo zie je in één oogopslag waar je dit het goedkoopste kunt boeken.
  • Ook fijn: je betaalt geen boekingskosten.
  • Weet ook dat het veilig is om bij ze te boeken. BeachCheck is een online label van Disma Reizen, een reisbureau dat al zes keer is uitgeroepen tot beste reisbureau van Nederland, en aangesloten is bij zowel ANVR als SGR. Dat betekent dat de kwaliteit van de reizen wordt gewaarborgd én dat je verzekerd bent dat je reis doorgaat of je geld terugkrijgt, mochten ze onverhoopt failliet gaan (gaan we natuurlijk niet vanuit).

Website: www.beachcheck.com

author-sign
Related Tags:

Chantal

Hi, ik ben Chantal en de oprichter van Reisdoc.nl. Mijn eerste verre reis was in 2008 en sindsdien pak ik elke kans om weer iets anders van de wereld te zien. Al sinds 2011 deel ik hier mijn beste reis- en bespaartips. Mijn doel? Zorgen dat elke bestemming betaalbaar wordt voor je! Lees meer ⇒